Håndværkerfradrag på isolering

Et bredt forlig i Folketinget har genindført håndværkerfradraget med tilbagevirkende kraft for hele 2015, 2016 og 2017. Fradraget vil i 2016 og 2017 have fokus på energivenlige renoveringer af boligen – et såkaldt grønt håndværkerfradrag, samt give plads til fradrag for serviceydelser.

 

Baggrunden for genindførslen af håndværkerfradraget og det grønne håndværkerfradrag

Venstre, De Konservative, Dansk Folkeparti fra blå blok, samt SF og Alternativet fra rød blok har indgået et bredt forlig og genindført håndværkerfradraget med en mere grøn profil gældende i 2016 og 2017. Da der er tale om et bredt forlig, har flere af partierne måttet gå på kompromis for at der kunne genindføre håndværkerfradraget. Venstre har i valgkampen aktivt brugt genindførslen af håndværkerfradraget som et valgløfte som nu er blevet indfriet allerede få dage efter regeringsgrundlaget er fastlagt – med tilbagevirkende kraft med de eksisterende regler frem til udgangen af 2015.

 

Få tilskud til isolering af dit hjem

Gennem håndværkerfradraget gives der fradrag for en lang række energiforbedrende tiltag. Ordningen er indrettet således at det udelukkende er renovering med et grønt perspektiv som er en del af fradragsordningen.

Gå til nyhedsoversigt

Bliv ringet op

Dansk Totalisolering ApS © Alle rettigheder forbeholdes - Cookiepolitik