Termografering

Få et helt præcist billede af, hvor det er optimalt at efterisolere din bolig. For kun kr. 1.250,- foretager Dansk Totalisolering en professionel termografering af, hvor du får mest ud af at efterisolere din bolig.

Det er tydeligt at se kuldebroer og utætheder på det termografiske billede. Ved at termografere din bolig får du en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Derved kan du nemt se utætheder i klimaskærmen – hvor der er utætheder, kuldebroer og dermed varmespild.

 

Hvad er termografering?

Termografering måler temperaturen på overflader, ved at måle bølgelængden på den varmeudstråling, som overfladen udsender. Det sker uden at berøre genstanden. Alle genstande udsender infrarød stråling – hvor meget og hvor lidt er afhængig af temperaturen. Når du udfører termografering opfanger termografen strålingen og omsætter den til et billede. Billedet viser, hvor der er særligt varmt, og hvor der er koldere. På billederne kan du se temperaturforskelle på overfladerne. Termografering skal foregå, når der er en temperaturforskel på 15° mellem den indvendige og udvendige væg. Termografering af huse foregår derfor i vinterhalvåret.

Udfyld formularen herunder og få foretaget en professionel termografering fra Dansk Totalisolering.

Gå til nyhedsoversigt

Bliv ringet op

Dansk Totalisolering ApS © Alle rettigheder forbeholdes - Cookiepolitik