Om os

Dansk Totalisolering er beliggende i Tranbjerg ved Århus. Vi udfører isoleringsopgaver i hele landet og yder ti års garanti på isoleringen. Vi anser det som en selvfølge at arbejde efter gældende lovgivning på området, bl.a. de Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere. På dén måde får vores kunder et varigt og optimalt udbytte af isoleringen.

Hos Dansk Totalisolering har vi en klar holdning til vores fag og de isoleringsmaterialer, vi benytter. Vi har mange års erfaring og en høj faglig stolhed, der gør, at vi aldrig nøjes med det næstbedste. Vi tror på, at hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt. I vores rådgivning lægger vi vægt på, at opgaven tilrettelægges sammen med kunden ud fra kundens ønsker og behov. Vi er specialister indenfor isoleringsarbejde, så vores kunder er sikret den bedst mulige løsning.

Udover den økonomiske gevinst ved at få efterisoleret sit hus, er der en naturlig gevinst for miljøet, da husholdningens generelle energiforbrug nedsættes. Vi anvender de to former for isoleringsmateriale, der i fremstillingen og efterfølgende udleder mindst mulig CO2. For os er det helt naturligt.

Bliv ringet op

Dansk Totalisolering ApS © Alle rettigheder forbeholdes - Cookiepolitik