​Anmeldelser

- Loftisolering - Adnan, Hinnerup

Jeg er rigtig glad for det arbejde, der er blevet lavet. Det ser rigtig godt ud.

- Hulmursisolering - Connie, Sabro

Vi har oplevet en rar og ung arbejdsom mand, med alt ok.

Kender ikke lige nogen pt, med isolering, men vil sende anbefalingen videre.

- Hulmursisolering - Hans Ole Jørgensen, Ry

Tak for veludført arbejde. Arbejdet er veludført, og stort set uden ekstra rengøring. Kun lidt murstøv som skulle børstes af. Vi kan allerede mærke en tydelig forskel på varmen inde i huset efter kun 3 dage - det er faktisk ret vildt. Vi vil klart anbefale at få hulmursisoleret, hvis man overhovedet har mulighed for det - det kan ikke ses - men det kan virkelig mærkes.

- Hulmursisolering i Svendborg

Vi har været godt tilfredse med firmaet og de ansatte, lige fra tilbudsgivning, over sagsbehandling til udførelse af arbejdet.

- Hulmursisolering - Preben Jensen, Tjæreborg

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet, det har fungeret fint fra start til slut.

Nu venter jeg spændt på mine lejeres vurdering af isoleringen og om der er nogen mærkbar effekt på varmeudgiften.

- SolarVenti - Lotte Dam, Risskov

”Vi er meget tilfredse med både besigtigelsen, kommunikationen, resultatet og prisen – kort sagt det hele.”

- Hulmursisolering - Hans, Nordborg

I får 5 STORE STJERNER fra os.

Det var en flink, venlig og meget effektiv ung mand, I sendte til os.

Vi har kun ros, og vil varmt anbefale jer.👍

- Loftsisolering - Jørn Thuner, Odder

Svenden og hans unge hjælper kom ved 10 tiden og var færdige ved 18 tiden. Deres isoleringsarbejde foregik professionelt og der var også tid til nogle hyggelige og interessante samtaler indimellem. Svenden var en livlig og dygtig fortæller og som udlært tømrer byggede han en meget fin gangbro på loftet med en ekstra lille praktisk repos ved loftslemmen. Den har vi megen glæde af.

Jeg kan anbefale andre Dansk Totalisolering, hvis de ønsker udført et godt stykke arbejde under gode forhold.

Loftsisolering og etalering af gangbro - Liss, Rødekro

Jeg er meget tilfreds med det arbejde, I har lavet. Dem, jeg har vist det til, synes også, at det ser godt ud.

Hulmursisolering - Annet, Risskov

I har ydet en god service i forbindelse med besigtigelse af arbejdet samt udførsel af opgaven. Vi er meget tilfredse.

Loftsisolering - Bent, Vodskov

Alt er forløbet planmæssigt efter aftale. Jeg er tilfreds med behandlingen, og vil gerne anbefale jer til andre, hvis det bliver aktuelt.

Hulmursisolering - Michael, Kastrup

Det var et hurtigt og effektivt arbejde, som blev leveret. Det er vi super tilfredse med.

Hulmursisolering - Kasper, Holte

Tak for veludført arbejde og ros til de to montører for bl.a. en meget servicemindet indstilling.

Hulmursisolering - Karl, Haderslev

Hulmursisolering: Med isolering af vores hus kan vi mærke en betydelig forskel. Forskellen består i, at vores hus er blevet mere varmt, gasfyret starter ikke mere så ofte og fodkulden i stuen er reduceret. Vi er meget glade.

Kybekælder- og hulmursisolering - Dan, Horsens

Vi har været vældig tilfredse med Jeres arbejde indtil videre, og vi har kunnet mærke en nævneværdig forskel på indeklimaet. Vi anbefaler jer også gerne, hvis vi støder på nogen, som har et isoleringsprojekt.

Loftsisolering - Lise, København

Vi har været meget tilfredse med tjek på loftet, med tilbuddet og ikke mindst med jeres 2 håndværkere. De var effektive, omhyggelige og ordentlige. Og ikke mindst hyggelige at snakke med. Dejligt var det også, at de ryddede så pænt op efter sig.

Loftsisolering og isolering af etageadskillelse - Knud, Aabenraa

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Høflige og hurtige medarbejdere. Det ser ud til at arbejdet er godt udført. Vi fornemmer, at huset er blevet mere lunt og kuldebroerne er forsvundet.

Hulmursisolering - Børge, Odense M

Arbejdet med hulmursisoleringen blev udført, til min fulde tilfredshed, af en meget omgængelig isolatør.

Hulmursisolering - Jens, Odense S

Jeg fik isoleret mine hulmure, og er meget tilfreds med forløbet. Håndværkeren, der kom, virkede meget professionel, og selvom det var mere besværligt end forventet, var det intet problem for ham. Han isolerede også uden beregning to stykker mur, der ikke var kommet med i tilbudet. Yderligere fik jeg godtgjort et beløb, da der ikke blev brugt så meget materiale, som forventet. Jeg kan kun anbefale firmaet.

Hulmursisolering - Palle, Hadsund

Vi er meget tilfredse med arbejdet og kan allerede mærke effekten. Huset er nemmere at varme op, og vi har ikke længere træk fra væggene.

Hulmur- og loftisolering - Sønke Boysen, Aabenraa

Hvor var det en god oplevelse. Arbejdet blev udført med stor akkuratesse og omhu… Både på taget og hulmuren… Vi vil til enhver tid sige god for jeres firma, som også vi fik anbefalet!

Loft og gangbro - Helmut Thomsen, Padborg

Vi er meget tilfredse med hele forløbet, resultatet og de venlige håndværkere.

Hulmursisolering - Erik L., Odense

Jeg er meget tilfreds med Dansk Totalisolering. Fra start til slut kun positivt. Det var en meget dygtig håndværker og behagelig mand, der var her og lavede den udførende del. Jeg anbefaler jer gerne til andre.

Loftisolering - Scaarup Arkitekt- og Byggefirma ApS

Det har alt i gennem været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.! Lige fra første opringning, aftale om pris, udbedring af mangler to dage efter og modtagelse af forventet fakturabeløb. Vi er meget tilfredse. Vi vil med stor fornøjelse bruge jer næste gang igen.

Loftisolering og gangbro - Hans Andersen, Randers

Vi har været meget tilfredse med det arbejde, der er udført her hos os. Lige i øjeblikket kender vi ikke nogen, der skal have foretaget isoleringsarbejde. Men vi vil gerne anbefale jer til andre, hvis vi høre om nogen.

Hulmursisolering - Jonas Kristiansen, Odense

Jeg er meget tilfreds Dansk Totalisolering og kunne sagtens finde på at anbefale jer til andre. Der har været behagelig kontakt med jer, både i forbindelse med tilbuddet og da arbejdet blev udført. Det var faktisk ret hyggeligt. Og der blev taget fint hensyn til at huset og hulmuren måske var lidt mere speciel end normalt.

Hulmursisolering - Lars Kampp Zilmer, Lyngby

Vi har været glade for hulmursisoleringen tilbage fra 2011, især at glasene og kopperne ikke er iskolde når vi tager dem ud af køkkenskabet.

Etageadskillelse og skunke - Jan Petersen, Nibe

Det har været helt fantastisk med denne isolering. Kombineret med den hulmursisolering I lavede året før, så kører fyret nærmest bare i tomgang nu :-)

Hulmursisolering - Palle Heiselberg, Odense SV

I december fik vi huset hulmursisoleret, og i går opdagede jeg i forbindelse med renovering af nogle værelser, at der ingen isolering var omkring vinduerne. Jeg ringede i går morges, og allerede inden middag var I og udbedre manglen. Det er super god service, og jeg har behov for at rose jer for den hurtige og gode service. Mange tak.

Hulmursisolering - Erlan Henningsen, Rødekro

I kan bare komme og tage det hele ud igen. Vi kan ikke høre bussen mere og vi går rundt i undertøj og sveder. Så det var en skidt løsning, vi fandt der. NEJ NEJ!!! Alle har været søde og ydet en rigtig god kundeservice. Alt er bare super. Vi har fået isoleret mellem stue og 1 sal og nu også hulmuren. Det er bare guf for vores pengepung. Så vi kommer igen med mere.

SolarVenti - Lone Jensen, Silkeborg

I juli så vi en annonce i ide-nyt. Solanlæg kan tage begyndende fugt-gener....og der tænkte vi, at vores kælder har det med at blive skjoldet på væggene. Vi kontaktede Dansk Totalisolering for at få dem gratis ud og tjekke, om det var noget for os. 14 dage senere havde vi et anlæg, der var funktions-dygtigt opsat. Dansk Totalisolering, som kom ud for at sælge os anlægget, var noget at de mest sympatiske mennesker, vi havde haft indenfor vores døre. Ikke noget med at oversælge deres vare. Nej helt fra hjertet kom de med gode argumenter for, at vi skulle købe et anlæg. Og vi fik en pris med det samme, og da vi ikke syntes, at det var en formue, så slog vi til. Og så var det SKØNT, at ham som også var med ude at sælge varen, var ham som også installerede anlægget.Der var udfordringer med opsætningen, en boremaskine gik til, men fluks kom der assistance, da chefen selv kom med en ny, så han kunne blive færdig og efter meget sved på panden,kan vi kun sige: Sikke et FLOT STYKKE ARBEJDE, og så det bedste var jo, at vi allerede efter den første uge med nyt anlæg, kunne mærke forkel på vores kælder. Ny lækker frisk dejlig varm luft har fyldt kælderen og efter blot 3 måneder, kunne vi se vores pletter på væggene blive mindre og mindre i takt med, at kælderen bliver mere og mere sund at opholde sig i. Jeg har kun et at sige, KONGE STYKKE ARBEJDE Dansk Totalisolering....TAK Mvh. En glad ejer af et sol-anlæg fra Dansk Totalisolering.

SolarVenti - Lone Grand, Otterup

Vi kom i kontakt med Dansk Totalisolering på en Messe, der var i Odense. Vi besøgte faktisk standen flere gange, for at sikre os, at SolarVentien kunne køre sammen med en varmepumpe. Personalet i standen virkede yderst kompetente, og satte sig ind i vores situation. Så interesserede på vores tegning af sommerhuset og snakkede med os om, hvor den bedste placering ville være. Vi gik hjem og tegnede en tegning af, at vi gerne ville have udblæsningshullet fra SolarVentien flyttet til det ene hjørne. Dagen efter modtog vi tegningen igen, for at acceptere hvor fabrikken havde skrevet målene på. Vi blev her oplyst om, at leveringstiden nok ville være omkring 14 dage. Vi accepterede straks målene og sendte tegningen retur. 2 dage senere modtog vi en stor pakke som indeholdt den nye SolarVenti med de rigtige mål. 1 uge senere modtog vi regningen. Da jeg ikke lige forstod hvad der stod, hvilket ikke var Dansk Totalisolerings skyld, ringede deres kontordame mig straks op, og forklarede mig tingene. Det var en dejlig service. SolarVentien er nu sat op, og fungerer som den skal.

Hulmursisolering - Heine Jespersen, Hjallerup

Mange tak for veludført arbejde og behagelig håndværker. Alt var perfekt fra besøg og opmåling, helt igennem professionelt arbejde. Tak.

Hulmursisolering - Dennis Mortensen, Aalborg

Jeg er rigtig tilfreds med arbejdet. Vi kan allerede mærke en forskel. Takker mange gange. Jeg har også allerede anbefalet jer til en af mine kollegaer, som har kontaktet jer.

Hulmursisolering - Per Frederiksen, Fjerritslev

Jeg er meget tilfreds med arbejdet, der er udført, og vil anbefale jer til andre.

Hulmursisolering - Henning Skov, Korsør

Venlig og hurtig sagsbehandling. Arbejdet udført hurtigt og kompetent som aftalt. Alt i alt en god oplevelse!

Hulmursisolering - Ib Hansen, Børkop

Vi er meget godt tilfredse med den håndværker, der var her. Arbejdet blev udført hurtigt og alt var i orden.

Hulmursisolering - Alex Madsen, Randers

Vi er rigtig glade for, at vi har fået isoleret. Og er godt tilfreds med det arbejde, der er udført. Så det vil vi da gerne anbefale til andre.

Hulmursisolering - Poul Erik Pedersen, Galten

Jeg er super tilfreds med såvel besigtigelse, tilbud som det udførte arbejde.

Hulmursisolering - Vivi Henriksen, Randers NV

Et flot stykke arbejde udført af en erfaren mand på feltet. Han var meget omhyggelig, og det kan ikke ses på muren, at der har været boret adskillige huller i fugerne. Et stykke arbejde, som varede hele dagen og som var tiltrængt på vores hus. Ved ikke lige her med det samme, om det kan mærkes på varmen (men det kan det sikkert), men det kan mærkes på LYDEN, da vi bor tæt på motorvejen.

Hulmursisolering - Jesper Jensen, Mørke

Tak for et godt veludført stykke arbejde - vi synes allerede, vi kunne mærke forskel i går :)

Hulmursisolering - Hans Peter Bladt, Haderslev

Vi fik d. 19. maj 2016 efterisoleret hulmuren i vores hus med Knauf. Så vidt vi kan vurdere blev arbejdet udført omhyggeligt af jeres medarbejder, der havde en behagelig optræden. Vi kan jo ikke kravle ind i hulmuren og se om Knaufen er kommet ud i alle hjørner, men der blev boret mange huller i huset, der blev pænt lukket igen. Prisen blev som aftalt ved det indledende besøg af jeres konsulent. Nu er vi så spændt på, om vi sparer en masse naturgas i den kommende vinter.

Loftisolering og gangbro - Hans Jørgen Sieger, Rødekro

Tak for veludført arbejde. Er super tilfreds, lige fra besigtigelse/tilbud over kommunikation med kontoret, til udførelse af arbejdet. Arbejdet blev lavet af flinke og dygtige arbejdere og til den aftalte pris.

SolarVenti - Anders Lernevall, Beder

Vi har nu haft Solarventi (SV20K) godt 1 år. Den har kørt upåklageligt, og vi er meget glade for den. Vi har indblæsning af den opvarmede luft i kælderen, og udsugning fra kælderen i den anden ende. Det gør at luften i kælderen nu bliver udluftet, så der ikke dufter af kælder. Vi kan også tørre tøj uden, at det lugter af kælder. Vi kan varmt anbefale andre at opsætte Solarventi til udluftning af kælder.

Loftisolering - Jørgen Walter, Køge

Det var veludført arbejde – hurtigt og pænt ryddet op. Så vi glæder os til at spare på varmeregningen. Vi vil gerne anbefale jer, og det skulle glæde os, hvis det førte til ordre.

Krybekælder - Jørgen Fischer, Brørup

Dansk Totalisolering har ydet en kompetent rådgivning, en hurtig korrespondance og en hurtig levering af den bestilte isolering (under gulve) til en konkurrencedygtig pris. I forbindelse med isoleringsarbejdet blev der ryddet pænt op. Som et ekstra plus kan fremhæves imødekommende medarbejdere - såvel håndværkerne som på kontoret.

Hulmursisolering - Ole Stounbjerg, Odder

Vi fik isoleret vores gamle murermestervilla den 12. juni og til stor tilfredshed. Der var ikke langt fra tanke til handling, arbejdet blev udført punktligt, grundigt, med godt humør. Og vi synes allerede, aftentemperaturen er blevet bedre. Vi kan og vil klart anbefale Dansk Totalisolering til dem, vi kender og møder på vores vej.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92