Algebehandling af tag og fliser

Tag og fliser skal vedligeholdes, og et af de bedste tegn på sunde fliser og sundt tag er, at de er algefrie. Det sker dog ikke af sig selv - oftest kræver det en algebehandling af tag og fliser. Vi er eksperter på området og kan give dig et godt tilbud, når du henvender dig. En algebehandling af fliser og tag forbedrer ikke blot det æstetiske – det forlænger også levetiden. Med andre ord: Det betaler sig både kortsigtet og langsigtet.

Vi holder til i Tranbjerg J, men vi har kunder over hele Danmark. Vi kommer derfor med glæde forbi dig og udfører algebehandling af fliser og tag, uanset hvor i landet du befinder dig.

Værd at vide om algebehandling af fliser og tag

Mange danske huse er ramt af alger, mos og andre ting, der får dem til at se mindre pæne ud. Det skyldes vores vejr, der er særdeles fugtigt, og vejret kan vi som udgangspunkt ikke gøre ret meget ved. Derfor ser vi ofte fliser og tage med pletter og plamager på. I nogle tilfælde er det blot enkelte steder - i andre tilfælde kan det ses på hele overfladen. Her er der tale om alger og mos, der har sat sig på overfladen, og det er ikke noget, der er specielt tiltrækkende.

Udseendet er én ting, men dertil kan det også have konsekvenser for funktionen. Du kan f.eks. risikere, at der kommer fugt ned fra taget, eller fliserne kan revne og sprække – og dette sker især, når temperaturen falder i efteråret og om vinteren. Så er din bolig ramt af alger, er det en rigtig god idé at få en algebehandling af fliser og tag, før det bliver koldt.

Det varierer lidt fra hus til hus, hvornår laget af alger og mos er væk igen efter en algebehandling af tag og fliser. Det fungerer nemlig typisk på den måde, at algerne forrådner som følge af de midler, der benyttes, og herefter forsvinder de lidt efter lidt. Man kan under almindelige omstændigheder holde sit tag og sine fliser rene ved at få foretaget algebehandling ca. hvert andet år.

Få et godt tilbud på algebehandling af tag og fliser

Vi er eksperter i algebehandling af tag og fliser, så du er meget velkommen til at sende en henvendelse af sted. Vi kan hurtigt sætte os ind i opgaven og finde ud af, hvad der rent faktisk skal gøres. Du får et uforpligtende tilbud, når du henvender dig. Ring på
29 88 66 33 eller send en e-mail til info@dansktotalisolering.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92