Algebehandling af tag

Et tag skal vedligeholdes, og et af de bedste tegn på et sundt tag er et algefrit tag. Det sker dog ikke af sig selv - oftest kræver det en behandling. Vi er eksperter på området og kan give dig et godt tilbud, når du henvender dig. En algebehandling får taget til at se bedre ud, og det forlænger også tagets levetid. Med andre ord: Det betaler sig både kortsigtet og langsigtet.

Værd at vide om algebehandling

Mange danske huse er ramt af alger, mos og andre ting, der får dem til at se mindre pæne ud. Det skyldes vores vejr, der er særdeles fugtigt, og vejret kan vi som udgangspunkt ikke gøre ret meget ved. Derfor ser vi ofte tage med pletter og plamager på. I nogle tilfælde er det blot enkelte steder - i andre tilfælde kan det ses overalt på taget. Her er der tale om alger og mos, der har sat sig på overfladen, og det er ikke noget, der er specielt tiltrækkende. Udseendet er én ting, men dertil kan det også få den konsekvens, at der kommer fugt ned fra taget, og at det skal udskiftes hurtigere. Et tag er særligt sårbart, når det er koldt - f.eks. om efteråret og om vinteren.

Som sagt kan vi ikke gøre ret meget ved de danske vejrforhold, men vi kan til gengæld algebehandle taget og på den måde holde det rent og pænt. Det kaldes også en tagrensning, og her fjernes alt det skidt, som helst ikke burde være på taget. Processen kræver lidt arbejde, men det er ikke noget, der er umuligt. Særligt ikke når man benytter de rette desinficeringsmidler.

Det varierer lidt fra hus til hus, hvornår laget af alger og mos er væk igen efter behandlingen. Det fungerer nemlig typisk på den måde, at algerne forrådner som følge af de midler, der benyttes, og herefter forsvinder de lidt efter lidt. Man kan under almindelige omstændigheder holde sit tag rent ved at få foretaget algebehandling ca. hvert andet år. Rensning af tagrenderne følger ofte med i en algebehandling af taget.

​Langsigtede fordele

En åbenlys fordel ved at få behandlet taget er, at det kommer til at se bedre ud. Taget fylder rigtigt meget, så det får stor effekt på hele huset, som dermed vil virke mere indbydende.

Dernæst slipper du for unødvendig fugt på loftet. Fugt kan nemlig række igennem, når taget ikke er algebehandlet. Det kan man sætte en stopper for ved at algebehandle - naturligvis med den formodning, at tagets fundament i forvejen er solidt.

Rent finansielt giver det også mening at algebehandle taget. Det forlænger nemlig tagets overordnede levetid. Da det samtidig er meget billigere at få lavet algebehandling, end det er at få hele taget udskiftet, finder vi altså endnu et stærkt argument.

En tagbehandling fjerner heller ikke bare de alger, der allerede er der. Operationen forebygger også mange fremtidige problemer, samt andet skidt og snavs.

Få et godt tilbud på algebehandling af dit tag

Vi er eksperter i algebehandling af tag, så du er meget velkommen til at sende en henvendelse af sted. Vi kan hurtigt sætte os ind i opgaven og finde ud af, hvad der rent faktisk skal gøres. Du får et uforpligtende tilbud, når du henvender dig. Ring på
29 88 66 33 eller send en mail på info@dansktotalisolering.dk.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92