Algebehandling af facade og andre overflader

Vi gør dine facader pæne og flotte igen

Er det blevet tid til algebehandling? Så lad os klare opgaven for dig. Hos Dansk Totalisolering har vi specialiseret os i behandling af alger på facader, tage og belægninger, herunder rensning af fliser, så de bliver pæne og flotte igen.

Vi har en høj faglig stolthed, der medfører, at vi aldrig nøjes med det næstbedste i vores arbejde. Vi er af den overbevisning, at arbejdet skal gøres ordentligt, hvis det er værd at begynde på. 

Vi servicerer både private og erhverv i bl.a. Silkeborg, Horsens, Aarhus og Aalborg samt mange andre steder.

Ufarlig og miljøvenlig behandlingen af facaden

Hvis din facade, dit tag, eller din flisebelægning er blevet trist på grund af alger, mos og andet skidt, så kan vi fjerne alt det grimme. Vi tilbyder en effektiv og miljøvenlig algebehandling, der er ufarlig for mennesker og dyr.

Alger på facaden er ikke kun grimt. Facaden kan blive ødelagt, og der kan trænge fugt ind i murværket, hvor det kan gøre endnu større skade. Det kan være alt fra frostsprængninger til fugtskader. Alger på fliser er naturligvis mindre ødelæggende, mens alger på tage ligeledes kan føre til større skader.

Vi renser for alger, mos og skidt, så der bliver pænt og rent igen. Det varierer fra hus til hus, hvornår algebehandlingen får den fulde effekt. Vi anvender et rensemiddel, som medfører, at algerne går i forrådnelse, hvorpå de forsvinder lidt efter lidt.

Hvad koster algebehandling?

Vores priser for algebehandling afhænger af overfladematerialet, størrelsen på overfladen og naturligvis af omfanget af alger.

Kontakt os for at høre nærmere og for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på behandling af facaden eller taget eller for en fliserensning. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92