Isolering

En god isolering er den bedste måde at nedsætte varmeregningen på. Derudover giver det et bedre indeklima. Nogle skal bygge nyt og får dermed brug for en helt ny isolering, mens andre blot er på udkig efter en efterisolering af boligen.

I alle tilfælde handler det om at få opgaven klaret ordentligt. Særligt med henblik på brug af de rette materialer, men også med særligt fokus på den rette udførelse. En veludført isolering holder længere og giver et større langsigtet plus på kontoen. Derfor giver det rigtig god mening at overveje ny boligisolering.

Typer af isolering

Isolering er en bred betegnelse, for der er ofte brug for flere former for isoleringer. Det er vigtigt både at isolere vægge og loft - til tider også gulvet. I visse huse kræves mere unikke isoleringer, men som helhed er det væggene og loftet, der prioriteres højest. Her er der et hav af forskellige metoder og materialer, som helst bør tilrettelægges specifikt til boligtypen. Det kan til tider være lidt uoverskueligt, så her giver det mening at få professionel hjælp.

Hvor meget kan man spare med ny isolering?

Det varierer meget, men som udgangspunkt kan du altid spare penge i længden ved at få isoleret huset. Hvis det er lang tid siden, at dit hus sidst er blevet isoleret, eller hvis du har en isolering, der er brudt sammen, kan du især se frem til en forbedring.

​Man kan passende se det som en slags investering: Det vil koste lidt i begyndelsen, men med tiden får du pengene ind igen via mindre varmeregninger. Jo bedre isoleret dit hus er, jo mindre varme vil slippe ud, og jo mindre er behovet for at have et højt energiforbrug.

En ekstra bonus er, at du får et bedre indeklima. Det er noget, der i sig selv er en hel del værd!

Få et gratis isoleringstjek

Hvis du allerede er fast besluttet på at få lavet efterisolering, så er vi klar til at hjælpe. Vi udfører isolering i hele landet, og du kan kontakte os, når du har brug for det. Vi har ti års garanti på isoleringen og arbejder med de bedste materialer på markedet. Vi arbejder med et særligt fokus på at skabe en langvarig isolering, der holder. Derudover er miljøvenlighed også noget der vejer tungt, når vi udfører vores arbejde.


Det kan også være, at du stadig er lidt i tvivl om dit hus nu også skal isoleres. I så fald er du stadig velkommen til at kontakte os - vi tilbyder nemlig et gratis og uforpligtende isoleringstjek. Det viser sig ofte at gøre det nemmere at tage stilling til sagen.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92