Loftisolering – effektiv efterisolering af lofter

Vi har en høj faglig stolthed i vores isoleringsarbejde

Overvejer du at forbedre din loftisolering? Så lad os lave isoleringsarbejdet for dig. Hos Dansk Totalisolering har vi specialiseret os i at isolere med papiruld, men vi isolerer også gerne med glasuld. Vi isolerer for både private og erhverv i bl.a. Silkeborg, Aarhus, Aalborg og Horsens samt adskillige andre steder.

Vi har mange års erfaring, og vi har også en høj faglig stolthed, der gør, at vi ikke nøjes med det næstbedste. Vi har en klar holdning til vores fag, og vi mener, hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre ordentligt.

Få en lavere varmeregning med en ny loftisolering

Der findes lige så mange loftstyper, som der findes huse. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder den bedste løsning. De fleste huse, som er bygget før 1975, har typisk en mangelfuld isolering på loftet. Samtidig har tidens tand ofte medført, at det ikke længere isolerer med fuld effekt.

Loftet udgør en væsentlig del af klimaskærmen, og derfor vil en effektiv isolering af loft medføre en lavere varmeregning, en mindre klimabelastning og ofte et bedre indeklima.

Professionel hjælp til loftisolering gør det hele lidt lettere. Vi benytter de bedste materialer og har rigelig med erfaring. Vi anvender primært papiruld fra Papiruld Danmark. Det er 100 % gennemtestet i forhold til brandsikkerhed.

Vi udfører altid arbejdet efter gældende lovgivning på området, ligesom vi tilrettelægger arbejdet ud fra kundens ønsker og behov. Dermed kan du være sikker på at få et varigt og optimalt udbytte af loftisoleringen.

Hvad koster isolering af loft?

Vores priser for isolering af loft afhænger naturligvis af loftets størrelse, men også af forarbejdet. Dertil kommer det ønskede isoleringsmateriale og af omfanget.

Kontakt os for at høre mere. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi ser nærmere på huset og giver råd og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en ordentlig loftisolering.​

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92