Materialer

I løbet af årene er det kommet flere forskellige typer isoleringsmaterialer frem. Nogle er mere effektive end andre, og hvis du står foran en isolation af huset, så handler det naturligvis om at finde det rette materiale til isoleringen.

Her er der et par ting, der skal overvejes først. Særligt selve isoleringsevnen, men også hvilken effekt materialet har på indeklimaet - og faktisk også det generelle miljø.

I den danske byggebranche er der nogle traditionelle isoleringsmaterialer, som benyttes særligt ofte. For eksempel stenuld og glasuld, der ses i mange danke huse, og som kan benyttes i både mure og loft. Den overordnede betegnelse er mineraluld. En anden form for isoleringsuld er papiruld, der bruges i hulmure. Det er lidt mere miljøvenligt, det arbejder bedre med fugt, men det kræver til gengæld altid professionel installation.

Perlit er en anden type materiale, der er forholdsvis ny i Danmark, men som der alligevel er erfaring med. Det er vulkansk materiale, som ikke kan brænde, og som er let at håndtere ved installation.

Til et loft vil mange byggesagkyndige anbefale træfiber. Det tillader nemlig huset at ånde.

Vi har nogle af de bedste isoleringsmaterialer til rådighed, så vi kan sagtens vejlede dig, hvis du gerne vil have hjælp. Du kan ringe til os på 29 88 66 33 eller skrive en mail til info@dansktotalisolering.dk. På den måde kan vi hurtigt finde frem til den perfekte løsning til dit hus.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92