Om os

Dansk Totalisolering er beliggende i Tranbjerg ved Århus. Vi udfører isoleringsopgaver i hele landet og yder ti års garanti på isoleringen. Vi anser det som en selvfølge at arbejde efter gældende lovgivning på området, bl.a. de Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere. På dén måde får vores kunder et varigt og optimalt udbytte af isoleringen.

Hos Dansk Totalisolering har vi en klar holdning til vores fag og de isoleringsmaterialer, vi benytter. Vi har mange års erfaring og en høj faglig stolhed, der gør, at vi aldrig nøjes med det næstbedste. Vi tror på, at hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt. 

I vores rådgivning lægger vi vægt på, at opgaven tilrettelægges sammen med kunden ud fra kundens ønsker og behov. Vi er specialister indenfor isoleringsarbejde, så vores kunder er sikret den bedst mulige løsning.

Udover den økonomiske gevinst ved at få efterisoleret sit hus, er der en naturlig gevinst for miljøet, da husholdningens generelle energiforbrug nedsættes. Vi anvender de to former for isoleringsmateriale, der i fremstillingen og efterfølgende udleder mindst mulig CO2. For os er det helt naturligt.

Det siger vores kunder

"God service"

​God, hurtig respons og med et godt resultat.

Mathias Them Kjær​

"Tilbud på opgaven"

Var fuld tilfreds med tilbud og udførelse af opgaven.

Glenn​

"Fuldt ud tilfreds"

Super service. Hjælpsomme både ved kontakt og udførels.

Tina Noes​

"Fem velfortjente stjerner"

Rigtig god og pålidelig service og rådgivning.

​Brita Katrine

Dansk Totalisolering ApS

CVR: 32521509

Ravnholtvej 34C, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål til vores ydelser skriv til: info@dansktotalisolering.dk

Ønsker du et gratis isoleringstjek?

Vi kommer gerne ud og tjekker isoleringen i dit hjem. Alt du skal gøre at udfylde felterne med *, og så aftaler vi en dag med dig.

Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontoråbningstider

Mandag - fredag

08.30 - 14.00

Lørdag

Lukket

Søndag/helligdage

Lukket

Telefon til kontor: 25 73 29 92